Ședinta solemna a Baroului Timis din 26 ianuarie 2018

La data de 26 ianuarie 2018 a avut loc sedinta solemna a Baroului Timis, organizata cu ocazia implinirii a 43 de ani de la atestarea Baroului Timis, la data de 25 ianuarie 1875

La data de 26 ianuarie 2018 a avut loc ședința solemnă a Baroului Timiș,  organizată cu ocazia împlinirii a 43 de ani de la atestarea  Baroului Timiș, la data de 25 ianuarie 1875.

Cu această ocazie, Consiliul Baroului Timiș a acordat diploma de DECAN DE ONOARE AL BAROULUI TIMIȘ dlui Avocat Ioan Hampu, decan al Baroului Timiș în mandatele 1996-2000 și, respectiv 2000-2004, Domnului Avocat Lazăr Gruneanțu, Decan al Baroului Timiș în mandatele 2004-2008 și 2008-2012 și Domnului Avocat Valeriu Răuță, decan al Baroului Timiș în mandatul 2012-2016.

De asemenea, în această formă solemnă, a avut loc ceremonia de depunere a jurământului profesional de către avocații stagiari care au promovat examenul de admitere în profesia de avocat sesiunea septembrie 2017 și au fost acordate diplome și premii avocaților care au obținut rezultate deosebite la examenul de absolvire a INPPA, Centrul Teritorial Timișoara, sesiunea noiembrie 2017.

Din partea UNBR, la ședința solemnă au participat Doamna Avocat Cristina GHEORGHE, Decan al Baroului Brașov și Vicepreședinte al Uniunii Naționale a Barourilor din România, Domnul Conf.univ.dr. Avocat Petruț CIOBANU, Prodecan al Baroului București și Vicepreședinte al Uniunii Naționale a Barourilor din România.

Alături de reprezentanții UNBR, au participat: Domnul Prof.univ.dr. Zoran Pavlovic, Avocatul Poporului Provinciei Voivodina, Domnul Prof.univ.dr. Avocat Lucian Bercea, Decanul Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara, Doamna Conf.univ.dr. Avocat Raluca Bercea, Director al Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților, Centrul Teritorial Timișoara, Domnul Judecător Marian Bratiș, Vicepreședinte al Curții de Apel Timișoara, Domnul Procuror Ion Brașoveanu, Procuror General al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, Domnul Executor Judecătoresc Cristian Mihai Jurchescu, Președintele Camerei Executorilor Judecătorești de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, Domnul Nicolae Cîrstea, Președintele Grupului Universul Juridic.