Conferinta "Viitorul sistemului judiciar al Uniunii Europene” organizata de Baroul Alba impreuna cu Curtea de Apel Alba Iulia, Baroul Hunedoara, in parteneriat cu U.N.B.R., U.A.E. si Universitatea “1 Decembrie 1918 Alba Iulia”

Baroul Alba impreuna cu Curtea de Apel Alba Iulia, Baroul Hunedoara, in parteneriat cu U.N.B.R., U.A.E. si Universitatea "1 Decembrie 1918 Alba Iulia", organizeaza in cadrul activitatii de pregatire profesionala continua a avocatilor, in data de 19 Octombrie 2019, ora 09:00

A N U N Ț ! 

         Baroul Alba împreună cu Curtea de Apel Alba Iulia, Baroul Hunedoara, în parteneriat cu U.N.B.R., U.A.E. È™i Universitatea “1 Decembrie 1918 Alba Iulia”, organizează în cadrul activității de pregătire profesională continuă a avocaÈ›ilor, în data de 19 Octombrie 2019, ora 09:00, la Sala “Superb” a „Complexului Mercur” din Alba Iulia, str. Vasile Alecsandri  nr. 68, conferinÈ›a:

„Viitorul sistemului judiciar al Uniunii Europene”

cu următoarea tematică:

1.”Procedura întrebărilor preliminare È™i dialogul între judecători, avocaÈ›i generali, aspecte teoretice È™i practice

• Prof. dr. Melchior Wathelet – Primul avocat general la CJUE

2.” Curtea de JustiÈ›ie în faÈ›a provocărilor actuale ale Uniunii Europene

• Prof. dr. José Luís DA CRUZ VILAÇA – PreÈ™edintele Camerei a V-a a CJUE, PreÈ™edinte F.I.D.E.

3.” ImplicaÈ›iile jurisprudenÈ›ei CJUE asupra practicii naÈ›ionale în privinÈ›a contestaÈ›iilor la executare referitoare la contractele încheiate cu consumatorii

• Prof. Dr. Traian Briciu – PreÈ™edintele UNBR

4.”Rolul Tribunalului Uniunii Europene în aplicarea dreptului UE

• Prof. Dr. Ezio Perillo – Judecător la Tribunalul General European

5 .”Reprezentantul guvernamental – rol È™i atribuÈ›ii

• Dr. Răzvan-HoraÈ›iu Radu – Procuror General adj. la Parchetul de pe lângă ÃŽnalta Curte de CasaÈ›ie È™i JustiÈ›ie, PreÈ™edintele Societății Române de Drept European.

De la ora 19:30 vă invităm să participați la Cina festivă, care se va ține la Taverna Transilvania, Strada Aleea Vilelor Nr. 4, Alba Iulia, 510001.

Având în vedere că acest eveniment se bucură de o atenție deosebită, iar numărul solicitărilor de participare din partea avocaților din alte barouri este mare, vă solicităm ca până cel târziu în data de 04.10.2019 să achitați taxa de participare la conferință de 225 lei, iar pentru participarea la cina festivă suma de 150 lei/persoană.

Pentru participarea la conferință se acordă 20 puncte de pregătire profesională.