In atentia membrilor Consiliului UNBR: Dam publicitatii articolul "Daca UNBR imi negociaza contractele, ii invit sa faca si munca" publicat pe site-ul www.clujust.ro, preluat de site-ul www.luju.ro de pe blogul autorului.

Articolul "Daca UNBR imi negociaza contractele, ii invit sa faca si munca" este adresat membrilor Consiliului Uniunii Nationale a Barourilor din Romania, organul de conducere colectiva a profesiei de avocat, intre Congresele avocatilor, care are atributiile prevazute de Legea nr. 51/1995 pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat

În atenția membrilor Consiliului UNBR: Dăm publicității articolul „Dacă UNBR îmi negociază contractele, îi invit să facă și munca” publicat pe site-ul www.clujust.ro, preluat de site-ul www.luju.ro de pe blogul autorului. Articolul este adresat membrilor Consiliului Uniunii Naționale a Barourilor din România, organul de conducere colectivă a profesiei de avocat, între Congresele avocaților, care are atribuțiile prevăzute de Legea nr. 51/1995 pentru organizarea și exercitarea profesiei de avocat, organ al profesiei desemnat cu sintagma „UNBR”. Articolul face parte dintr-o serie de articole publicate de același autor la adresa UNBR !
Autorul este cadru didactic al Facultății de drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca, formator al unor Barouri în cadrul acțiunilor de educație profesională a avocaților, organizate fără participarea UNBR sau INPPA.