Publicam comunicatul privind intalnirea de lucru din 17 ianuarie 2020 a reprezentantilor Uniunii Nationale a Barourilor din Romania (UNBR) cu Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor (ONPCSB).

Publicam comunicatul privind intalnirea de lucru din 17 ianuarie 2020 a reprezentantilor UNBR cu Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor (ONPCSB).

Publicăm comunicatul privind întâlnirea de lucru din 17 ianuarie 2020 a reprezentanților Uniunii Naționale a Barourilor din România (UNBR) cu Oficiul Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor (ONPCSB).

UNBR transmite mulțumiri ONPCSB pentru deschiderea cu care a întâmpinat întrebările avocaților, pentru profesionalismul de care a dat dovadă în analiza problemelor ridicate de reprezentanții UNBR. Având în vedere și contextul actual privind impactul Legii nr. 129/2019, adresăm mulțumiri ONPCSB pentru promptitudinea cu care a răspuns solicitărilor UNBR și transmitem disponibilitatea Corpului profesional al avocaților pentru continuarea colaborării la nivel instituțional.