Publicam solicitarea Uniunii Nationale a Barourilor din Romania adresata conducerii Tribunalului Bucuresti privind o intrevedere pentru a se identifica cele mai bune solutii privind accesul avocatilor in incinta Tribunalului Bucuresti, cu luarea in consid

UNBR solicita conducerii Tribunalului Bucuresti o intrevedere pentru identificarea solutiilor privind accesul avocatilor in incinta Tribunalului Bucuresti

Extras:

”Uniunea Națională a Barourilor din România, cu sediul în București, Palatul de Justiție, Splaiul Independenței nr. 5, sector 5, reprezentată prin Președinte av. dr. Traian C. Briciu, solicită conducerii Tribunalului București o întrevedere pentru a putea identifica cele mai bune soluții privind accesul avocaților în incinta Tribunalului București, cu luarea în considerare atât a exigențelor de siguranță dar și a respectului cuvenit activității desfășurate de avocați.

La întâlnirea pe care o solicităm conducerii Tribunalului București vă rugăm să aveți bunăvoința de a analiza împreună propuneri de soluții, avansate chiar de barou și de avocați, în mod individual, precum și alte aspecte privind activitatea desfășurată în cadrul Tribunalului București.

La întrevedere urmează să participe domnul av. dr. Traian Briciu Președintele UNBR, domnul av. dr. Ion Dragne, Vicepreședinte al UNBR și decan al Baroului București și domnul av. Cătălin- Daniel Fenechiu, Vicepreședinte al UNBR și prodecan al Baroului București”


Download scrisoare adresată conducerii Tribunalului București