ZIUA EUROPEANA A AVOCAÈšILOR, EDIÈšIA A 4 – A, 25 OCTOMBRIE 2017. Brosura editata de Baroul Timis cu titlul „Avocatii in evolutie. In ce fel poate transformarea digitala sa imbunatateasca relatia dintre cetatean si avocat”

ZIUA EUROPEANA A AVOCAÈšILOR, EDIÈšIA A 4 - A, 25 OCTOMBRIE 2017. Brosura editata de Baroul Timis cu titlul "Avocatii in evolutie. In ce fel poate transformarea digitala sa imbunatateasca relatia dintre cetatean si avocat"

ZIUA EUROPEANÄ‚ A AVOCAÈšILOR, EDIÈšIA A 4 – A, 25 OCTOMBRIE 2017. BroÈ™ura editată de Baroul TimiÈ™ cu titlul „AvocaÈ›ii în evoluÈ›ie. ÃŽn ce fel poate transformarea digitală să îmbunătățească relaÈ›ia dintre cetățean È™i avocat”

Anul acesta, la data de 25 Octombrie 2017, sărbătorim Ziua Europeană a AvocaÈ›ilor, ajunsă la a 4 – a ediÈ›ie. Ziua Europeană a AvocaÈ›ilor sărbătoreÈ™te statul de drept, rolul intrinsec al profesiei de avocat în propria apărare, precum È™i valorile comune ale avocaÈ›ilor È™i contribuÈ›ia la sistemul judiciar.

Prima ediție a avut loc la data de 10 Decembrie 2014, cu tema Confidențialitatea Avocat-Client, a doua ediție la data de 10 Decembrie 2015, cu tema Libertatea de Exprimare, în timp ce cea de-a treia ediție a avut loc la data de 10 decembrie 2016, cu tema Accesul la Justiție și rolului acesteia ca misiune centrală a profesiei.

Tema aleasă pentru acest an este „AvocaÈ›ii È™i evoluÈ›ia digitală: în ce fel poate transformarea digitală să îmbunătățească relaÈ›ia dintre cetățean È™i avocat”, alegerea fiind justificată de apariÈ›ia unor noi realități, cum sunt inteligenÈ›a artificială, algoritmii, învățarea mecanică È™i interacÈ›iunea om-maÈ™ină, cu care avocaÈ›ii se confruntă sau trebuie să se confrunte în activitatea profesională […citeÈ™te mai mult…]